tag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post3367462390038151543..comments2023-10-30T14:34:16.036+01:00Comments on Mutfak Canavarı: Yoğurtlu Bulgurlu IspanakUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post-12806689786794914722007-12-08T13:13:00.000+01:002007-12-08T13:13:00.000+01:00Yaren´cim cok tesekkür ederim :)Isil´cim,aydinlati...Yaren´cim cok tesekkür ederim :)<BR/><BR/>Isil´cim,<BR/>aydinlatici bilgiler icin sagol :) Sayfandaki fotografa bakip internette ufak bir arastirma yaptim. Burda da reyhan varmis ve kirmizi feslegen olarak geciyormus. Reyhan ve feslegen ayni türlerden geliyorlarmis aslinda. Tazesi ilk baharda oluyormus. Bakalim kurutulmusunu markette bulabilecek miyim :)<BR/>SevgilerBeyzahttps://www.blogger.com/profile/15571242018625524992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post-26047664618951663482007-12-08T10:41:00.000+01:002007-12-08T10:41:00.000+01:00Beyzac�m,��inde bulgur olan b�t�n yemekleri �ok se...Beyzac�m,<BR/>��inde bulgur olan b�t�n yemekleri �ok severim. Senin bu �spanakl� bulgurlu yeme�in de �ok g�zel.Bir dahaki sefere ben de pirin� yerine bulgurlu deneyece�im. Ellerine sa�l�k.<BR/>Bana reyhan�n nas�l bir ot oldu�unu fesle�enle ayn� olup olmad�n� sormu�sun. Benim blo�umda 3 ekim 2007 tarihli k� haz�rl�klar� postumda tur�ular�n yan�nda onlar� kuruturken ki bir resmi var. �stersen bir g�z at ayn� �eyden mi bahsediyoruz. Yapraklar� naneye benziyor ancak rengi mor ve ye�il aras�. Baz� y�relerde fesle�en de deniyor ama ikisi farkl� otlar. Reyhan ba�ka, fesle�en ba�ka bir ot. Sen kurutulmu�lar�n� al�rken onlar� renklerinden ay�rt edebilirsin. Mor olanlar�n� (kururken renklerini kaybetseler de) alman laz�m.<BR/>Umar�m seni bu konuda ayd�nlatabilmi�imdir.<BR/>Yine de sormak istedi�in �eyler varsa yorum b�rakabilirsin.<BR/>Kolay gelsin der, g�zel bir hafta sonu dilerim.<BR/>Sevgilerimle,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post-63798766787144434582007-12-07T16:06:00.000+01:002007-12-07T16:06:00.000+01:00Beyzacim cok nefis görünüyor mmm yenmezmi simdi bu...Beyzacim cok nefis görünüyor mmm yenmezmi simdi bu güzel lezzet.Ellerine saglik canim.Yarenhttps://www.blogger.com/profile/08669007987101358943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post-37171142593924269582007-12-06T22:46:00.000+01:002007-12-06T22:46:00.000+01:00Aysegül´cüm bence de cok saglikli :) Sebzenin her ...Aysegül´cüm bence de cok saglikli :) Sebzenin her türlüsü güzel...<BR/><BR/>Sevgili Serpil,<BR/>Basin sagolsun.Umarim seni üzmedim. Ben güzel anilarimi hatirlamistim ve paylasmak istemistim...<BR/><BR/>SevgilerBeyzahttps://www.blogger.com/profile/15571242018625524992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post-25035583905291820372007-12-06T20:20:00.000+01:002007-12-06T20:20:00.000+01:00Bu yazı beni çok etkiledi çünü anneanemi kaybedeli...Bu yazı beni çok etkiledi çünü anneanemi kaybedeli bir sene oldu. Bizde sık sık giderdik oraya kuzenlerim kardeşim gibidir. Anneanem onlarla kalırdı. O ölünce herşey değişti bu yüzden yazın beni çok etkiledi. Sevgiyle kal..Serpilhttps://www.blogger.com/profile/04736142098134523584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8358116125414246472.post-34261357727945664712007-12-06T10:45:00.000+01:002007-12-06T10:45:00.000+01:00Hımmm! Çok lezzetli ve sağlıklı olmalı. Prinç yeri...Hımmm! Çok lezzetli ve sağlıklı olmalı. Prinç yerine bulgur kullanmak fikri, sadece benim anneme ait sanırdım.<BR/>Ellerine sağlık Beyza.ayşegül laçinlerhttps://www.blogger.com/profile/08532399983724330573noreply@blogger.com